(Magyar) Kortárs találkozások a Dürer Kertben │ CCA Open

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Kortárs találkozások névvel négy éve látogatjuk a fővárosi, vezető kortárs galériákat, valamint itt alkotó képzőművészek műtermeit. A séták (melyek a Kortárs Műgyűjtő Akadémia – CCA hallgatói számára is szerveződnek) célja, hogy a tárlatvezetéssel egybekötött galérialátogatás alkalmával a résztvevők megismerjék a kiállító művész alkotói programját és a műveket, valamint a galériák művészeti koncepcióját, művészkörét. Útközben szó esik a hazai kortárs műkereskedelem intézményrendszeréről és főbb szereplőiről. A sétát álalában egy kortárs művész műtermében fejezzük be, ahol az alkotóval személyes beszélgetés során ismerkedünk meg, és az alkotói folyamatba is bepillanthatunk – a mostani speciális séta 3 kortárs képzőművész műtermébe vezet!

Találkozó >> Ajtósi Dürer sor 19-21. sz. előtt

Program >> a Keleti Blokk művész-kollektíva: Pintér Gábor, Jagicza Patrícia és Ulbert Ádám képzőművészek műtermének látogatása.

A sétát Schneller János művészettörténész vezeti.

Részvételi díj: 4.000 Ft (CCA-hallgatók részére 3.500 Ft)
Fizetés: a helyszínen készpénzzel

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Date

2020. Mar. 06. Friday

Time

16:00 - 18:00

Cost

4000,- Ft

languages

hungarian

Location

Dürer Kert
Ajtósi Dürer sor 19-21.
Category
Schneller János

Organizer

Schneller János

Comments are closed.