(Magyar) Kortárs Találkozások a Bartók-negyedben │ CCA Open

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Kortárs találkozások névvel három éve folyamatosan látogatjuk a fővárosi, vezető kortárs galériákat, valamint itt alkotó képzőművészek műtermeit. A séta célja, hogy a tárlatvezetéssel egybekötött galérialátogatás alkalmával a résztvevők megismerjék a kiállító művész alkotói programját és a műveket, valamint az aktuális galéria művészeti koncepcióját, művészkörét, és a galériavezetőnek is feltehessék kérdéseiket. Útközben szó esik a hazai kortárs műkereskedelem intézményrendszeréről és főbb szereplőiről. A sétát egy kortárs művész műtermében fejezzük be, ahol az alkotóval személyes beszélgetés során ismerkedünk meg, és az alkotói folyamatba is bepillanthatunk.

Találkozó: Szent Gellért tér (a Cseh Tamás-szobornál)

Útvonal: Faur Zsófi Galéria (Dóka Béla Studio Panindigan c. kiállítása) → B32 Galéria (Kontra Ágnes Kijelölt tér c. kiállítása) → Karinthy Szalon (Góra Orsolya 7+1 hang c. kiállítása) → ArtPhoto Galéria → műteremlátogatás Csurka Eszter képzőművésznél

A sétát Schneller János művészettörténész vezeti.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Date

2019. Oct. 25. Friday

Time

16:30 - 19:30

Cost

3500,- Ft

languages

hungarian

Location

Szent Gellért square
1114 Budapest
Category
Schneller János

Organizer

Schneller János

Leave a Reply

Your email address will not be published.