(Magyar) Kortárs találkozások az Art Quarter Budapest műtermeiben │ CCA Open

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Kortárs találkozások névvel négy éve látogatjuk a fővárosi, vezető kortárs galériákat, valamint itt alkotó képzőművészek műtermeit. A séták (melyek a Kortárs Műgyűjtő Akadémia – CCA hallgatói számára is szerveződnek) célja, hogy a tárlatvezetéssel egybekötött galérialátogatás alkalmával a résztvevők megismerjék a kiállító művész alkotói programját és a műveket, valamint a galériák művészeti koncepcióját, művészkörét. Útközben szó esik a hazai kortárs műkereskedelem intézményrendszeréről és főbb szereplőiről. A sétát álalában egy kortárs művész műtermében fejezzük be, ahol az alkotóval személyes beszélgetés során ismerkedünk meg, és az alkotói folyamatba is bepillanthatunk – ez a speciális séta 3 kortárs képzőművész műtermébe is elvezet!

Találkozó: 1222 Bp., Nagytétényi út 48-50. (az AQB bejáratánál)

Program: az AQB Project Space Wittgenstein c. kiállítása, valamint Gosztola Kitti, Halász Péter Tamás és Szabó Kristóf képzőművészek műtermének látogatása

A sétát Schneller János művészettörténész vezeti.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Date

2020. Mar. 13. Friday

Time

16:00 - 18:00

Cost

4000,- Ft

languages

hungarian

Location

az AQB bejárata
1222 Bp., Nagytétényi út 48-50.
Category
Schneller János

Organizer

Schneller János

Comments are closed.