(Magyar) Kortárs Találkozások a Terézvárosban – CCA Open

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Kortárs találkozások névvel három éve folyamatosan látogatjuk a fővárosi, vezető kortárs galériákat, valamint itt alkotó képzőművészek műtermeit. A Kortárs Műgyűjtő Akadémia (CCA) számára szervezett séta célja, hogy a tárlatvezetéssel egybekötött galérialátogatás alkalmával a résztvevők megismerjék a kiállító művész alkotói programját és a műveket, valamint az aktuális galéria művészeti koncepcióját, művészkörét, és a galériavezetőnek is feltehessék kérdéseiket. Útközben szó esik a hazai kortárs műkereskedelem intézményrendszeréről és főbb szereplőiről. A sétát egy kortárs művész műtermében fejezzük be, ahol az alkotóval személyes beszélgetés során ismerkedünk meg, és az alkotói folyamatba is bepillanthatunk.

Találkozó: az Operaház lépcsőjénél

Útvonal: Deák Erika Galéria (Małgorzata Szymankiewicz és Nemes Márton: Falling out of Rhythm) → VILTIN Galéria (Andreas Werner: We Dreamed of A Past Future) → Neon Galéria (Ötvös Zoltán: Random) + műteremlátogatás Haász Katalin képzőművésznél

A sétát Schneller János művészettörténész vezeti.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Date

2019. Sep. 27. Friday

Time

16:30 - 19:30

Cost

3.500Ft

languages

hungarian

Location

Operaház lépcsői
1061 Budapest, Andrássy út 22.
Category
Schneller János

Organizer

Schneller János

Leave a Reply

Your email address will not be published.