(Magyar) Kortárs találkozások a Terézvárosban │ CCA Open

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Kortárs találkozások névvel négy éve látogatjuk a fővárosi, vezető kortárs galériákat, valamint itt alkotó képzőművészek műtermeit. A séták (melyek a Kortárs Műgyűjtő Akadémia – CCA hallgatói számára is szerveződnek) célja, hogy a tárlatvezetéssel egybekötött galérialátogatás alkalmával a résztvevők megismerjék a kiállító művész alkotói programját és a műveket, valamint a galériák művészeti koncepcióját, művészkörét. Útközben szó esik a hazai kortárs műkereskedelem intézményrendszeréről és főbb szereplőiről. A sétát álalában egy kortárs művész műtermében fejezzük be, ahol az alkotóval személyes beszélgetés során ismerkedünk meg, és az alkotói folyamatba is bepillanthatunk.

Találkozó: az Operaház lépcsőjénél

Útvonal: Horizont Galéria (Fridvalszki Márk Homeless Between Yestermorrow c. kiállítása) → Deák Erika Galéria (Fajó János szitanyomataiból álló kiállítás) → acb Galéria (Pinczehelyi Sándor szitanyomataiból álló kiállítás) → Fészek Galéria (Verebics Ágnes és Rabóczky Judit Rita A vágy titokzatos tárgya c. kiállítása) → műteremlátogatás szervezés alatt…

A sétát Schneller János művészettörténész vezeti.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Date

2020. Mar. 20. Friday

Time

16:00 - 18:00

Cost

4.000Ft

languages

hungarian

Location

Operaház lépcsői
1061 Budapest, Andrássy út 22.
Category
Schneller János

Organizer

Schneller János

Leave a Reply

Your email address will not be published.