megnyitó

Kortárs találkozások Újbudán

Sétánkat azoknak ajánljuk, akiket elsősorban a kortárs művészet legújabb tendenciái érdekelnek, akik közvetlenül szeretnének találkozni a művészettel és művészekkel, akik nem bánják, ha szakértő kalauzolásával, tárlatvezetés keretében néznek végig egy kiállítást. Sétánkon egy-egy budapesti művész műtermébe valamint két-három kortárs kiállítóhelyre látogatunk. Megismerkedünk a galériák profiljával és munkatársaival, akiktől elsőkézből szerezhetünk információt az aktuális kiállítási anyagról. A műtermekben pedig közvetlenül a művésztől hallhatunk saját alkotásairól, motivációjáról és az alkotói folyamatról.

2,5-3 órás művészeti sétáinkat 10-12 fővel indítjuk Budapesten. Két környék kiemelt szerepet játszik a kortárs séták útvonalának összeállításában: az egyik a tágabb értelemben vett belváros (Lipótváros – Terézváros – Erzsébetváros), a másik Újbuda, a Bartók Béla út vonzáskörzete. Ezeken a területeken sűrűsödnek a város kortárs kiállítóhelyei és számos műterem is található ugyanitt.

Egyes séták érintik a Resident Art Budapest Andrássy úti bemutatótermét is, ahol további értékes kortárs műalkotásokat láthatunk és egy kávé mellett kötetlenül folytathatjuk a beszélgetést.

A kortárs-séták pontos útvonalterve a Resident Art Budapest Facebook-oldalán található.

A magyar nyelvű kortárs-séták díja 3.500, párban érkezőknek 6.000 Ft.

A séta nyelve, ,

Dátum

2017. nov. 03. péntek

Időpont

16:00 - 19:00

A séta díja

magyar: 3500 Ft

A séta nyelve

magyar

Indulás

Szent Gellért tér (Cseh Tamás-szobor)
1114 Budapest
Kategória
Schneller János

Túravezető

Schneller János

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.